Artiesten

Roxeanne Hazes

Wilt u Roxeanne Hazes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roxeanne Hazes vindt u hier op deze pagina.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Begin 2017 keerde Hazes na een relatief lange stilte terug met een nieuwe single, Ik was toch je meisje. Ze tekende bij platenmaatschappij Top Notch, waar op 1 september 2017 haar debuutalbum In mijn bloed verscheen. Met de vernieuwde sound die op dit album te horen is, noemden velen Hazes de Nederlandse Lana Del Rey. Recensenten spraken van ‘een geslaagde start van het tweede deel’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Roxeanne Hazes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roxeanne Hazes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roxeanne Hazes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roxeanne Hazes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roxeanne Hazes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Andre Hazes JR.

OG3NE

Glen Faria

Nielson

Aanvraagformulier Roxeanne Hazes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens