Rope skipping

Wilt u Rope skipping boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rope skipping vindt u hier op deze pagina.

Rope skipping is een sport die oorspronkelijk ontstaan is in de Verenigde Staten. Richard Cendali was een American Football-player en trainde extra voor zijn conditie. Hiervoor ging hij touwtjespringen. Al snel vond hij het niet uitdagend genoeg meer en verzon hij verschillende trucs die je ook met het touw kon doen. Er zijn inmiddels veel verschillende onderdelen in de sport rope skipping. Het is een wedstrijdsport die je zowel individueel als in een team kan doen. De 2 basisonderdelen zijn Speed en Freestyle, oftewel: snelheid en de vrije oefening. In het demonstratieteam zult u vooral kennismaken met de Freestyle onderdelen van rope skipping waaronder:

Single Rope: iedereen springt met zijn/haar eigen touw trucs, dit gebeurt synchroon en op muziek.

Long Rope: 2 draaiers draaien met 1 touw en een of meer springers springt hierin.

Double Dutch: 2 draaiers draaien met 2 touwen (alternerend) en hierin wordt gesprongen. Je kan met een beetje creativiteit veel verschillende varianten maken van double Dutch.

Chinese Wheels: 2 of meer springers houden elkaars touw vast en springen om en om over zijn/haar eigen touw en het touw van de ander

Wilt u meer weten over Rope skipping?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rope skipping is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rope skipping.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rope skipping ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rope skipping zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rope skipping

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens