Ronald Goedemondt

Wilt u Ronald Goedemondt boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ronald Goedemondt vindt u hier op deze pagina.

Sinds hij ongeveer tien jaar oud is weet Ronald Goedemondt dat hij op een podium wil staan. Veertien jaar later maakt hij die stap en staat hij voor het eerst als stand-up comedian op een podium in Amsterdam. Het duurt niet lang voordat hij auditie doet bij Comedytrain en veel gaat optreden in Toomler, het thuishonk van Comedytrain. Hij werkt een aantal seizoenen voor het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ en als redacteur van het tv-programma ‘Dit Was Het Nieuws’, maar zijn focus blijft heel bewust op het theater. In 2003 waagt hij de stap naar Cameretten met het idee om zich verder te ontwikkelen van stand-upper tot cabaretier. Dat blijkt een goede zet. Jury en publiek belonen hem met de eerste prijs. Dan begint het intensieve proces naar de totstandkoming van het eerste avondvullende programma. En dat komt er. In 2005 gaat ‘Spek’ in première en wordt door pers en publiek goed ontvangen. De mond tot mond reclame van de bezoekers, verklaart wellicht waarom hij als debutant vier dagen lang in een uitverkochte Kleine Komedie speelde.

Alledaagse logica is niet aan hem besteed. Hij springt van de hak op de tak en hij gunt ons een prachtig kijkje in zijn hoofd, waarin het voortdurend spitsuur is en waarin briljante grapjes ontstaan.

Wilt u meer weten over Ronald Goedemondt?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ronald Goedemondt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ronald Goedemondt.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ronald Goedemondt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ronald Goedemondt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ronald Goedemondt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens