Artiesten

Rolf Sanchez

Wilt u Rolf Sanchez boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rolf Sanchez vindt u hier op deze pagina.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters Pa Olvidarte voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Afgelopen maart bracht hij zijn eigen single Como Tu uit, welke inmiddels al meer dan 4 miljoen keer is gestreamd. Zijn laatste single Más Más Más is op dit moment een nummer 1 hit en staat in verschillende hitlijsten, waaronder al langere tijd op nummer 1 op Spotify. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

YouTube video

Wilt u meer weten over Rolf Sanchez?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rolf Sanchez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rolf Sanchez.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rolf Sanchez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rolf Sanchez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Hazes Tribute Show

Baas B

Mike Peterson

Harten 10

Joeri Plaizier

Aanvraagformulier Rolf Sanchez

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens