Rogier van Oosterhout

Wilt u Rogier van Oosterhout boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rogier van Oosterhout vindt u hier op deze pagina.

Presentator: 

De afgelopen jaren mocht Rogier als presentator het publiuek opwarmen bij concerten van Guus Meeuwis, reisde het land door met Sterren on Tour, en was gastheer bij tal van adnere grote en kleine evenementen. Van festival tot 90’s- Events, Hollandse aconden tot 15- jarige bestaan van een manege. 

Dagvoorzitter

Ook bedrijven doen geregeld een beroep op hem. Als dagvoorzitter was hij betrokken bij bedrijfsevenement van uiteenlopende organisaties als Philips, Carglass en Miele. Daarbij houdt hij niet alleen de sfeer scherp in de gaten, vaker levert hij ook een inhoudelijke bijdrage aan dit soort bijeenkomsten. Als dagvoorzitter vertaalt hij complexe onderwerpen naar een voor iedereen te begrijpen niveau. Nooit volgens een vast stramien en altijd met oog coor wat er in de zaal gebeurt. En niet te vergeten: met humor

Wilt u meer weten over Rogier van Oosterhout?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rogier van Oosterhout is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rogier van Oosterhout.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rogier van Oosterhout ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rogier van Oosterhout zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rogier van Oosterhout

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens