Roetsj van de skibaan af

Wilt u Roetsj van de skibaan af boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roetsj van de skibaan af vindt u hier op deze pagina.

Roetsj van de skibaan af!

Huur nu de roetsj van de skibaan af zodat u kunt skiën of snowboarden op uw evenement! Dan kan met de verrijdbare skipiste. De skibaan kan bijna overal opgebouwd worden, waardoor het een ware toevoeging is voor uw evenement. Zomers of ’s winters, jong of oud, leek of profi? het maakt niet uit. Iedereen kan (leren) skiën of snowboarden op de rolbaan.

Door de jaren heen hebben we op veel plekken gestaan en zijn wij op verschillende evenementen een echte toevoeging geweest. Hierdoor hebben wij voor elke situatie een oplossing.

Wij bieden een uniek concept! Zo is het mogelijk om overal te skiën en snowboarden op plekken waar men het niet zou verwachten. Is de skibaan wel geschikt voor uw evenement? Het maakt niet uit of u een leek of profi bent qua ski- of snowboardervaring.
De skibaan komt altijd met begeleiding om alles goed te laten verlopen. Hierdoor is het een activiteit voor jong en oud, iedereen kan hier op (leren) skiën en snowboarden.

Vaak denken mensen er niet aan in de zomer; skiën. Maar de skibaan is niet alleen in de winter actief, ook in de zomer draaien wij voor u. Daarbij is het gebleken dat skiën en snowboarden in de zomer toch echt een hele leuke extra toevoeging is, juist omdat niemand het verwacht.
Of het nou winter of zomer is, skiën en snowboarden blijft een leuke sport, ook al is het 30 graden, alles blijft mogelijk op de baan. Een prachtige sportieve eyecatcher waar nog jaren over nagepraat zal worden! Bent u nog opzoek om uw evenement, beurs, braderie een extra “boost” te geven. Met dit sportapparaat heeft u een echte eyecatcher en trekpleister in huis.

Wilt u meer weten over Roetsj van de skibaan af?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roetsj van de skibaan af is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roetsj van de skibaan af.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roetsj van de skibaan af ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roetsj van de skibaan af zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Roetsj van de skibaan af

Gegevens van het optreden

Contactgegevens