Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Roept u maar

Wilt u Roept u maar boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roept u maar vindt u hier op deze pagina.

Uw ultieme akoestische trio is een feit: Trio Roept U Maar! U bepaalt wat ze spelen, uit hun hoofd en op uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en deze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u. Virtuoos en mobiel draadloos versterkt komen ze op ieder gewenst volume krachtig uit de hoek. Met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón vervullen wij al uw muzikale wensen.

Wilt u meer weten over Roept u maar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roept u maar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roept u maar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roept u maar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roept u maar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Roept u maar

Gegevens van het optreden

Contactgegevens