Muziek, Recreatie

Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow

Wilt u Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow vindt u hier op deze pagina.

De Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow is een interactieve show waarbij het publiek de muziekkeuze bepaalt. Van 80’s, 90’s en 00’s tot top 40 muziek, van rock tot pop en alles wat daartussen zit, de pianisten van deze Duelling Pianoshow spelen echt alles. Vakmanschap, plezier en humor typeren deze sfeervolle piano act.

Jan Rooymans speelde o.a. bij de Golden Earring, Crazy Pianos, Van Velzen en de Coronas. Deze geschoolde muzikant speelt en zingt alles: alle songs én alle instrumenten. Als songwriter schreef hij o.a. voor Tino Martin en Van Velzen en de grote hit ‘Het is altijd lente’ is van zijn hand. Ook maakte Jan het album Tits ‘n ass met Golden Earring en mocht hij 2 jaar met de band op tour. Het entertainment vak leerde Jan pas echt bij de Crazy Pianos, een vak wat hij nog steeds met veel passie uitoefent. Jan is een ras entertainer die feilloos aanvoelt wat het publiek wil horen en hoe hij de optimale feeststemming kan creëren.

Samen met een tweede pianist en een drummer vormt Jan de Duelling Pianoshow. Top entertainment voor je bedrijfsfeest, festival of bruiloft. Omdat deze act boordevol zit met de favoriete liedjes van het publiek, wordt het gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens