Rodelbaan

Wilt u Rodelbaan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rodelbaan vindt u hier op deze pagina.

Hoe leuk is dat, een echte Rodelbaan. De Rodelbaan is 17 meter lang en wordt geleverd inclusief rodelbaan en sleetjes of schotels. Klim achter op de Rodelbaan, neem je schotel of sleetje mee en ga er bovenop zitten, dan met volle vaart naar beneden rodelen. Een absolute topper tijdens uw evenement in zomer en winter.

Wilt u meer weten over Rodelbaan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rodelbaan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rodelbaan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rodelbaan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rodelbaan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rodelbaan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens