Artiesten

Robin Borneman

Wilt u Robin Borneman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robin Borneman vindt u hier op deze pagina.

Robin Borneman is een Nederlandse Folksinger & Storyteller. Geboren op 4 November 1985, groeide Robin op in een plaats genaamd Oss. Zijn Folk/Roots muziek zit vol met betekenis, poëzi and symboliek. Zijn unieke stem wordt omschreven als “radeloos maar prachtig” omschreven. Borneman heeft geleidelijk een totaal uniek en divers muzikaal erfgoed opgebouwd met zijn Cinematic sound, waaronder pop/rock stijlen zoals blues, Americana en klasieke (film) muziek vallen.

Geïnspireerd door de grote Amerikaanse songwriters zoals Tom Waits, Johnny Cas & Bob Dylan, begon Robin als een tiener op te treden in de Nederlandse singer-songwriter scene. Hij heeft op eigen kracht al vijf albums uitgebracht voor zijn 25ste. Robin begon nationale aandacht te krijgen toen zijn zesde album ‘Home’ (2012) zo vaak was verkocht dat hij in verschillende muziekwinkels door het hele land op de eerste plek stond als self-releasing artist.

Robin zijn bekendheid begon in 2013 te stijgen aan de andere kant van de wereld toen hij werd ontdekt op ÝouTube door de grote wijlen producent Paul O’ Neil; oprichter van de Amerikaanse Symphonic Rockband “Trans-Siberian Orchestra’ (TSO), Paul was zo onder de indruk door Robin zijn ‘whiskey-voice’ dat hij Robin een vaste plek aanbood in de band. Sindsdien toert Borneman verschillende maanden per jaar met TSO en treden ze op voor miljoenen mensen in arena’s in de VS en Canada. 

In 2014 tekende Robin een contract bij platenlabel Kroese Records. 

Robin deed in 2021 mee aan het sbs-programma ‘We Want More’ waar hij na verschillende liveoptredens de winnaar van het programma werd.

YouTube video

Wilt u meer weten over Robin Borneman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robin Borneman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robin Borneman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robin Borneman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robin Borneman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Henk Damen

Marlayne & Mandy

Grad Damen

Jayh

Willem Barth

Aanvraagformulier Robin Borneman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens