Artiesten

Robert Pouwels

Wilt u Robert Pouwels boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robert Pouwels vindt u hier op deze pagina.

Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement!

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen. Van bruiloft tot muziekreis en van de 4-daagse feesten tot vakantieparken in Nederland en België. Overal inzetbaar is het motto.

Wie Robert Pouwels boekt is verzekerd van een volle dansvloer en een avondje of middag vertier. Met de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer in te pakken.

In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten.

Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels is een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda.

Op speciaal verzoek kan hij ook een fantastische Hazes act doen. Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar!

We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

Wilt u meer weten over Robert Pouwels?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robert Pouwels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robert Pouwels.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robert Pouwels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robert Pouwels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lange Frans

Hazes Tribute Show

Ferry de Lits

Django Wagner

Wulf

Aanvraagformulier Robert Pouwels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens