Artiesten

Rob van Daal

Wilt u Rob van Daal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob van Daal vindt u hier op deze pagina.

Rob van Daal is een geboren en getogen echte Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Want ook daar is Rob een graag geziene gast en is zijn succes ongekend.

Meer dan 25 jaar treed deze Brabantse warme persoonlijkheid op in cafe’s, zalen en grote evenementen door heel Nederland.

Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/gastheer kan fungeren.

Al met al is Rob van Daal een ras artiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave word uitgevoerd en eindigt in een groot feest.

YouTube video

Wilt u meer weten over Rob van Daal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob van Daal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob van Daal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob van Daal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob van Daal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Stef Ekkel

René Schuurmans

Dirk Meeldijk

Ferry de Lits

Grad Damen

Aanvraagformulier Rob van Daal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens