Artiesten

Rob Ronalds

Wilt u Rob Ronalds boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob Ronalds vindt u hier op deze pagina.

Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, “Paolo Bonita”, “Gloria” en zijn meest recente single “Ons Frans is vrijgezel“. In het uitgaansleven zijn de nummers van Rob overal te beluisteren.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard!

Wilt u meer weten over Rob Ronalds?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob Ronalds is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob Ronalds.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob Ronalds ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob Ronalds zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

3 J’s

Dave

Robbie Williams imitator

Piet Veerman

Brainpower

Aanvraagformulier Rob Ronalds

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens