Muziek

Rob Meyer

Wilt u Rob Meyer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob Meyer vindt u hier op deze pagina.

Bent u op zoek naar een troubadour, one man band of entertainer voor uw feestelijke gebeurtenis? Dan bent u hier aan het goede adres.

Los van het vertolken van liedjes vanaf de jaren zestig tot aan heden, staat interactie met de gasten boven aan de lijst. Als het alleen om muziek zou gaan, kunt u net zo goed een cd afspelen: wel goedkoper, maar veel minder leuk. Op een feest hoort plezier en humor. Dat voeg hij rijkelijk toe aan zijn performance.

One-man-band Rob Meyer brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee met door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden, zodat het geheel een swingende karakter krijgt. Klassiekers van o.a. Lee Towers, Rolling Stones, Elvis, Bruce Springsteen, Dire Straits, KC and the Sunshine Band en Boyzone, alsmede meer hedendaagse acts als Nick en Simon, Frans Duijts, Caro Emerald, Enrique Eglesias, maar ook een authentieke Shadows-set passeren de revue. Entertainer/komiek Rob Meyer neemt altijd een pretkoffer vol toneelattributen mee, die, indien de situatiehet toelaat, flink uitgepakt kan worden. Vooral tijdens de Nederlandstalige set kan er van alles gebeuren!!

Wilt u meer weten over Rob Meyer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob Meyer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob Meyer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob Meyer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob Meyer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rob Meyer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens