Rob Kamphues

Wilt u Rob Kamphues boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob Kamphues vindt u hier op deze pagina.

Zijn liefde voor theater en cabaret begon bij Kabaret Ivo de Wijs, waar hij op zijn zestiende met school naartoe ging. Hij ontdekte dat cabaret niet alleen scherp maar ook ontroerend en zelfs melig kon zijn. Ivo rijmde onder andere ‘toe bespaar mij het gehaspel van het voorspel en het naspel.’ wat hij uitsprak met de verkeerde klemtoon. Op de middelbare school trad hij tijdens een klassenavond op met een zelfgeschreven stukje waar tot zijn verbazing heel hard om werd gelachen. Een moeder van een klasgenootje zei ‘als je studie mislukt, kun je altijd nog cabaretier worden.’ Niet studeren leek hem een nog betere optie.

In 1986 belandde die in de finale van het Leids Cabaretfestival met de groep ‘De Morsige types’, later omgedoopt in ‘De Types.’ 12,5 jaar trok hij met Hans Riemens en Hans Paulides door het land met melige, scherpe en ontroerende acts en liedjes. Sommige mensen werden boos om een crematorium-act waarbij de begrafenisondernemer zei: ‘Heeft iemand er bezwaar tegen als ik er een appeltaartje bijschuif?’ Ook speelden ze een scène waarbij hij op de elektrische stoel zat en gevraagd werd naar zijn laatste wens: ‘Nou, als u straks de hendel overhaalt, zou u dan mijn hand vast willen houden?’

Wilt u meer weten over Rob Kamphues?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob Kamphues is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob Kamphues.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob Kamphues ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob Kamphues zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rob Kamphues

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens