Artiesten

RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ

Wilt u RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ vindt u hier op deze pagina.

Opgezet en vorm gegeven door twee houselegendes: DJ Jurgen en DJ José. Gezamenlijk verkochten ze meer dan 2 miljoen platen en stonden ze aan de wieg van de huidige generatie dance producers en DJ’s.

DJ José vergaarde landelijke bekendheid als resident dj van de legendarische Lexion Club in Westzaan, maar produceerde daarnaast vele clubklappers, waarvan ‘Hesitate’, ‘House Of Justice’ en ‘Turn The Lights Off’ wel de meest bekende zijn.

DJ Jurgen werd bekend door zijn megahits ‘Better Off Alone’ en ‘Higher And Higher’, waarmee hij wereldwijd hoog in de hitlijsten stond. Daarnaast is Jurgen al jarenlang professioneel radiomaker, de laatste jaren bij de populaire dance-zender Fresh FM.

Bij elkaar hebben de mannen van RMXD meer dan 50 jaar house ervaring en toch staan ze met beide benen in het heden.

Style

RMXD is helemaal van deze tijd, maar met eerbied voor het verleden. De grootste clubclassics zijn in een nieuw jasje gestopt en dat jasje zit als gegoten! 

Wilt u meer weten over RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier RMXD BY DJ JURGEN & DJ JOSÉ

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens