Artiesten

Riley’s band

Wilt u Riley’s band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Riley’s band vindt u hier op deze pagina.

Riley’s bestaat uit drie zeer gedreven, getalenteerde muzikanten en een energieke zangeres. 

Passie voor muziek is hun verbintenis.Het motto van elk bandlid van Rileys is dan ook: Music is not what I do, it’s who I am.

Elke gelegenheid weet Riley’s op een smaakvolle en gepaste manier muzikaal in te kleuren.

Een intiem diner bij kaarslicht, een knalfeest op uw bruiloft, een flitsend bedrijfsfeest of een huiskamerconcert,

Riley’s speelt gemakkelijk in op u wensen en maakt uw gelegenheid speciaal en compleet.

Riley’s verzorgt samen met hun DJ van het begin tot aan de laatste noot het entertainment en muzikale omlijsting van jullie feest!

Wilt u meer weten over Riley’s band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Riley’s band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Riley’s band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Riley’s band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Riley’s band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Riley’s band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens