Artiesten

RFF – Rewind Fast Forward

Wilt u RFF – Rewind Fast Forward boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van RFF – Rewind Fast Forward vindt u hier op deze pagina.

Ze zeggen dat alle goede dingen in drieën komen, en dat doen we vanaf nu ook! De multi-getalenteerde zanger en danser Gio Kemper heeft zich bij RFF aangesloten als zijn derde frontman naast Steve Kashala en Bram Van Outryve. Met Gio bij de band, is er een nieuwe golf van oomph: drievoudige energie in plaats van dubbel! 
Klaar voor een onvergetelijke avond? Een die je laat barsten van energie en opwinding? Een ervaring waarbij je jezelf verdronk in puur geluk en plezier? Omdat het hier allemaal om gaat bij RFF – Rewind Fast Forward. Onze unieke mix van rauwe energie, plezier en hits is een onweerstaanbaar genot voor elk publiek. Met een afspeellijst met disco, dance, hiphop, soul, pop en rock, zullen jij en je gasten van begin tot einde een glimlach op je gezicht en je voeten op de dansvloer hebben.


” En net als je denkt dat je te moe bent om nog een moment te dansen? We nemen de koelte nog een stapje hoger om je echt weg te blazen. “

Hoe zit het met ons vermogen om te entertainen? Het is bewezen op het hoogste niveau. Voeg de getalenteerde muzikanten toe die onze groep ronden en je zult begrijpen waarom het publiek geen genoeg van ons kan krijgen! Wilt u dat uw feest of evenement voor altijd leeft in de herinneringen en gesprekken van uw gasten? Het is tijd om contact op te nemen. Bereid je voor op een avond om nooit te vergeten. 

Gio Kemper (Vox) – Bram Van Outryve (Vox) – Steve Kashala (Vox) – Wout Michielsen (Bass) –Bruno Ravelingien(Gitaren) – Thomas Vincke (Drums) – Hans IJzerman (Keys)

Wilt u meer weten over RFF – Rewind Fast Forward?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over RFF – Rewind Fast Forward is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van RFF – Rewind Fast Forward.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over RFF – Rewind Fast Forward ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over RFF – Rewind Fast Forward zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier RFF – Rewind Fast Forward

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens