Artiesten

Rev `n Ros

Wilt u Rev `n Ros boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rev `n Ros vindt u hier op deze pagina.

Nog voordat Rev ’n Ros’ een duo vormden, waren beiden al langer actief in de muziek. Ros maakte deel uit van R&B-formatie Chosen 4 Soul en deelde het podium met o.a. Alexander O’Neal en Jade. Rev deed ervaring op in de bands Unity en Orquesta Pegasaya/Orguesta Q-Sign. Toen ze elkaar tijdens een gospel event ontmoetten, was er gelijk een enorme klik. Onder de naam One-J maakten ze samen snel furore. Ze toerden in Duitsland en China en stonden in het voorprogramma van onder andere Ginuwine, Replay en DMX. Toch besloten ze de gok te wagen en mee te doen aan de populaire talentenjacht op tv. Ze schreven zich, na lang beraad, in voor de audities van X-Factor, zonder al te veel hoge verwachtingen te koesteren. 
Dat bleek niet het geval. Integendeel. Rev ’n Ros’ toonden zich vanaf het begin ware artiesten met hun harmonieuze samenzang, dancemoves, flair en gevoel voor stijl; ieder optreden was een mix van puur entertainment, showmanship en positiviteit en kregen ze alle handen op elkaar. Zelfs toen ze in de eerste liveshow ‘Hole in the Head’ van de Sugababes moesten vertolken, een bijna onmogelijke opgave voor een mannenduo, wisten ze daar een feestje van te maken. Week na week waren de kritieken van de jury lovend en bleken ze een publieksfavoriet. Daarom kwam hun vertrek uiteindelijk toch vrij onverwacht, vooral omdat Rev ’n Ros’ hun zinnen op de finale hadden gezet. Gelukkig hoefde het duo na hun vertrek uit de show niet lang bij de pakken neer te zitten. Platenmaatschappij Sony bood ze gelijk een platendeal aan, waarvan de single ‘Second Last Chance’ het eerste resultaat is.

Wilt u meer weten over Rev `n Ros?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rev `n Ros is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rev `n Ros.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rev `n Ros ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rev `n Ros zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rev `n Ros

Gegevens van het optreden

Contactgegevens