Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

Renee Kouwenhoven

Wilt u Renee Kouwenhoven boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Renee Kouwenhoven vindt u hier op deze pagina.

Toen Renee twaalf jaar oud was, maakte ze haar eerste professionele opwachting op het toneel met een rol in de musical “The Sound of Music” van Joop van den Ende Theaterproducties.

Vanaf dat moment wist ze zeker dat haar toekomst op het toneel lag. Op haar 17e begon Renee aan de HBO-opleiding Performing Arts bij Lucia Marthas in Amsterdam. Tijdens deze opleiding deed ze waardevolle ervaringen op als danseres bij grote concerten en tv-shows, waaronder het prestigieuze Symphonica in Rosso met Lionel Richie.

Renee’s toewijding en passie voor het podium hebben haar al op jonge leeftijd naar indrukwekkende prestaties geleid, en haar carrière blijft zich veelbelovend ontwikkelen.

Wilt u meer weten over Renee Kouwenhoven?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Renee Kouwenhoven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Renee Kouwenhoven.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Renee Kouwenhoven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Renee Kouwenhoven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

OG3NE

Krezip

Flageolettes

Lead

Mieke

Aanvraagformulier Renee Kouwenhoven

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens