Artiesten

Rene Le Blanc

Wilt u Rene Le Blanc boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rene Le Blanc vindt u hier op deze pagina.

René Le Blanc bekend van o.a. de hit If I Tell You.

Onmiddellijk na zijn middelbare school maakte de uit Arnhem afkomstige René le Blanc zijn entree in de wereld van de showbizz. 

Rene was een groot fan van onder meer Engelbert Humperdink en Tom Jones en door zijn warme diepe stem, 

zijn look en zijn versie van ‘Please Release me’ werd hij vergeleken met Engelbert Humperdink en het was dan ook niet vreemd dat hij al snel de Nederlandse Humperdink werd genoemd.

In 2009 stapte René over op het Nederlandstalige lied en in korte tijd kwamen er een aantal singels uit, zoals ‘Jij Maakt Me Gek’, ‘Kleine Madonna’ en ‘Ik Laat je Nooit meer Gaan’.

In 2011 waagt René Le Blanc zich over de grens en brengt een Duitstalige single uit met de titel ‘Ich Lass dich Nie mehr Gehn” waardoor ook de Duitse markt werd aangedaan..

De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is op diverse podia en ook niet meer weg te denken is op de bühne van de Pasar Malams.

In 2020 werd Rene gevraagd om mee te doen aan het SBS tv programma ‘Ik Geloof In Mij’ waar hij snel omarmd werd door het Nederlandse publiek. Zijn single ‘If I Tell You’ die hij in dat programma opnam werd een grote hit waardoor hij veelvuldig te zien en te horen was en nog steeds is in diverse radio- en tv programma’s.

2021 start goed voor René, hij tekent een platen contract bij NRGY Music en released begin februari zijn eerste single ‘My Babylove’ bij deze maatschappij.

YouTube video

Wilt u meer weten over Rene Le Blanc?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rene Le Blanc is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rene Le Blanc.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rene Le Blanc ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rene Le Blanc zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Randy Schoonderwaldt

Bart Kaell

Ronnie Ruysdael

Alex

Beauty Brother

Aanvraagformulier Rene Le Blanc

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens