Artiesten

René Karst

Wilt u René Karst boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van René Karst vindt u hier op deze pagina.

Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug. Op dat moment breekt voor René een tijd van bezinning aan. De muziek is zijn lust en zijn leven, welke weg zal hij in slaan? Hij neemt een besluit: zingen in het Nederlands. Met feestelijke muziek het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes!

Solo

In 2007 brengt René Karst als soloartiest twee (feest)singles uit, ‘Supergavetijd’ en ‘Dat moet je niet doen’. In de jaren die volgen brengt René nog veel andere singles uit, waaronder ‘Ik wil zo graag weer 20 zijn’ en ‘Nooit om de liefde huilen’.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino Music. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Skol Cheers Proost’ en dé hit van 2019, ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Voor ‘Atje’ ontvangt hij in 2019 zelfs een Buma Award voor ‘Grootste Feesthit’. Ook op tv valt René op. Al twee seizoenen lang is hij iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen. Op Radio 538 is René iedere maandagochtend te horen met zijn muzikale afsluiting van het weekend in ‘De 538 Ochtendshow met Frank’.In 2020 wordt René voor zijn album ‘Atje Voor De Sfeer En Andere Sfeermakers’ genomineerd voor een Edison. Daarnaast brengt René samen met de band Bökkers de single ‘Bos Hout Voor De Deur’ uit, naar aanleiding van een gastoptreden bij de band in Paradiso Amsterdam. In maart volgt een nieuwe solo single: ‘Annemarie’.

Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.

YouTube video

Wilt u meer weten over René Karst?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over René Karst is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van René Karst.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over René Karst ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over René Karst zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

René Schuurmans

Peter Beense

Stef Ekkel

Frans Duijts

Aanvraagformulier René Karst

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens