Artiesten

René Froger

Wilt u René Froger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van René Froger vindt u hier op deze pagina.

Deze Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. De eerste eerste hit kwam in ’88: ‘Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. In 1992 scoorde hij met het album ‘Sweet hello’s & sad goodbyes’ 4 keer platina, dus 450.000 stuks!! In 1994 concerteerde hij 4 keer in een nokvol Ahoy.
De successtory bleef maar verdergaan. Want, in 1995 staat hij als eerste Nederlandse Artiest in de Kuip, met 2 superconcerten. 120.000 mensen gaan uit de bol. Toen hij z’n EDISON kreeg, waagde hij het om een duet te zingen met de Canadese diva Céline Dion. Hij kreeg ook een Gouden Harp van het Nederlandse publiek.

In maart 2003 krijgt René Froger een Edison voor z‘n hele oeuvre. Voor de rest bezint de artiest zich over het vervolg van z‘n carrière. Hij wil iets totaal anders doen. Eind 2005 gaat hij met een nieuwe tour ‘Pure & More’ de theaters in.

Vanaf 2005 vormt hij tevens samen met Gerard Joling (die later vervangen is voor Jeroen van der Boom) en Gordon de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt. In 2009 vertegenwoordigen De Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou.

In september 2007 kwam hij weer met een Nederlandstalige album genaamd “Doe maar gewoon”. Deze plaat heeft ook weer, zoals we van René gewend zijn, een gouden notering gekregen!

YouTube video

Wilt u meer weten over René Froger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over René Froger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van René Froger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over René Froger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over René Froger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Donnie

Wolter Kroes

Gerard Joling

Thomas Berge

Frans Bauer

Aanvraagformulier René Froger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens