Reinier Sijpkens

Wilt u Reinier Sijpkens boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Reinier Sijpkens vindt u hier op deze pagina.

Nederland waterland… hoe word ik watermuzikant?

Hij maakte een bootje, “de NOTEDOP”, ontwierp een miniatuur kerkorgel en liet dat bouwen. Vervolgens maakte hij allerlei meest klassieke arrangementen “in een notendop” van 1 à 2 minuten (met orgel/ trompet en verrassingen) die goed klinken in het decor van watersteden.

Hij bracht een ode aan de mensen op de bruggen in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Gouda, Enkhuizen, Alkmaar, Venetie, Oudewater, Brugge, Hoorn en nog vele andere steden. Het resultaat kunt u beleven als u zijn waterconcert boekt 

In een waterconcert probeert Reiner de mensen zo persoonlijk mogelijk toe te spelen en meestal mondt het waterconcert uit in een happening waar alles en iedereen bij betrokken wordt. Deze oer-Hollandse act van circa twintig minuten kan ook in de regen en `s avonds plaatsvinden.

Wilt u meer weten over Reinier Sijpkens?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Reinier Sijpkens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Reinier Sijpkens.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Reinier Sijpkens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Reinier Sijpkens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Reinier Sijpkens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens