Regenkunstwerk

Wilt u Regenkunstwerk boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Regenkunstwerk vindt u hier op deze pagina.

Regen geactiveerde kunst is een soort straatkunst, genaamd “Regenkunstwerken” door de bedenker, Peregrine Church, een kunstenaar uit Seattle. Het maakt gebruik van een super hydrofobe coating op een stoep die onzichtbaar is als hij droog is, maar als het regent, een patroon onthult dat door de kunstenaar is gemaakt. Vanaf maart 2015 zijn er ongeveer 25 installaties in Seattle en verschillende andere opdrachten in en rond het Hands On Children’s Museum in Olympia, Washington.  

Vanwege de extreme afstoting van super hydrofobe coatings, trekt vocht niet in het materiaal waar het op aangebracht is.

Door de coating op de juiste manier aan te brengen geeft dit de kunstenaar eindeloos mogelijkheden tot het maken van een spannend kunstwerk dat alleen zichtbaar is als het regent.

Voorafgaand aan het maken van het kunstwerk bekijken we het gewenste ontwerp en de gewenste locatie om de mogelijkheden te bepalen.

Een kunstwerk blijft minimaal 2 maanden zitten maar onder de juiste omstandigheden kan het soms zelfs wel tot een jaar zichtbaar blijven bij regenval. Bovendien is het met de juiste materialen ook weer makkelijk te verwijderen indien nodig.

Wilt u meer weten over Regenkunstwerk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Regenkunstwerk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Regenkunstwerk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Regenkunstwerk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Regenkunstwerk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Regenkunstwerk

Gegevens van het optreden

Contactgegevens