Shows

Real Disco

Wilt u Real Disco boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Real Disco vindt u hier op deze pagina.

Beleef het uitgaan in de 70’s & 80’s opnieuw! Met alleen de allerbeste dance-classics! Ga mee terug naar de ‘Golden Age’ of Disco! Met de sfeer van een echte 70’s discotheek, en de beste disco, soul en funk om de hele avond lekker op te dansen!

RealDisco, het discofeest ‘voor gevorderden’, waarbij we echt in de muziekgeschiedenis duiken: je hoort alleen de beste disco, funk en soul uit de seventies…

De DJ’s van RealDisco zijn doorgewinterde kenners van dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80 Heerlijk dansen op de muziek van James Brown, Chic, Donna Summer, Prince, Diana Ross, Stevie Wonder, The Tempations, Kool & The Gang, Earth Wind and Fire, Dan Hartman, Aretha Franklyn, Sylvester, The Trammps, Karen Young, Marvin Gaye, Ike & Tina, The Commodores, …. Only RealDisco!!

Wilt u meer weten over Real Disco?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Real Disco is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Real Disco.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Real Disco ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Real Disco zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Real Disco

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens