Raymond van de Klundert, Kluun

Wilt u Raymond van de Klundert, Kluun boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Raymond van de Klundert, Kluun vindt u hier op deze pagina.

Tot mijn vijfendertigste dacht ik dat ik het leven onder controle had. Nu, twintig jaar verder, weet ik beter. Het leven is niet maakbaar. De wijze waarop je ermee omgaat wel. Waar je ook vandaan komt, wat er ook is gebeurd in je jeugd en in het leven: het is aan jou hoe je er mee omgaat. Je hebt altijd een keuze.  Daarbij kun je je laten leiden door angst, door de omstandigheden en door de mening van anderen. Of je kunt zelf de regie nemen in je werk, de liefde en het leven. ‘Hoe gelukkig ben jij met jouw leven?’ is de vraag die ik graag aan mensen stel.’

Wilt u meer weten over Raymond van de Klundert, Kluun?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raymond van de Klundert, Kluun is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raymond van de Klundert, Kluun.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raymond van de Klundert, Kluun ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raymond van de Klundert, Kluun zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Raymond van de Klundert, Kluun

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens