Rap op maat show

Wilt u Rap op maat show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rap op maat show vindt u hier op deze pagina.

De naam zegt het al, er wordt een rap gecreëerd waarbij de inhoud van de raptekst afgesteld is op de informatie die U erin verwerkt wil hebben.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rap over uw bedrijf, uw instelling, of een belangrijke conferentie.

Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van promotie, het maken van een statement, of een aandenken voor het personeel U levert de informatie en wij verwerken dit tot een raptekst. Deze raptekst wordt vervolgens opgenomen in een professionele studio.

Inclusief:

–         tekst op maat

–         muziek

–         opname in studio

–         repetities

–         uitvoering professionele rappers

Exclusief geluid.

Optioneel rapworkshop

U gaat zelf met behulp van een rapdocent de raptekst creëren. Dit wordt gedaan in de vorm van een rapworkshop.  Het eindresultaat wordt opgenomen door een professionele rapper. Tot slot is het de bedoeling om het eindresultaat live als openingsacts op te treden voor bijvoorbeeld je collega’s, afdeling of genodigden.

Wilt u meer weten over Rap op maat show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rap op maat show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rap op maat show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rap op maat show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rap op maat show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rap op maat show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens