Artiesten

Randy Schoonderwaldt

Wilt u Randy Schoonderwaldt boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Randy Schoonderwaldt vindt u hier op deze pagina.

‘Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in en een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen. ‘Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een lange tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live.

Wilt u meer weten over Randy Schoonderwaldt?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Randy Schoonderwaldt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Randy Schoonderwaldt.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Randy Schoonderwaldt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Randy Schoonderwaldt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Randy Schoonderwaldt

Gegevens van het optreden

Contactgegevens