Artiesten

Raffaëla Paton

Wilt u Raffaëla Paton boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Raffaëla Paton vindt u hier op deze pagina.

Raffaëla Paton was één van de talenten van de kijkcijferhit ‘The voice Of Holland’. Ze werd een van de publiekslievelingen door haar spectaculaire optredens en waanzinnge stem. 
Raffaëla wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Als kind luisterde ze naar Whitney Houston, Patti Labelle en Oleta Adams; de exotische maar vooral nuchtere Hollandse heeft ook grote bewondering voor Ilse de Lange. Op het podium is Raffaëla naar eigen zeggen het gelukkigst. Raffaëla won Idols 3 en scoorde een nr. 1 hit met haar debuutsingle “Right Here, Right Now”.

Of het nu een ballad of een up-tempo nummer is, in het Nederlands of Engels: Raffaëla beheerst alle elementen. Haar repertoire bestaat uit nummer van o.a. Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aquilera, Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.

Wilt u meer weten over Raffaëla Paton?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raffaëla Paton is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raffaëla Paton.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raffaëla Paton ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raffaëla Paton zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Raffaëla Paton

Gegevens van het optreden

Contactgegevens