Active

Radiografische monstertrucks

Wilt u Radiografische monstertrucks boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Radiografische monstertrucks vindt u hier op deze pagina.

Onder begeleiding mogen kinderen met radiografische monstertrucks een parcours afleggen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt er een parcours gebouwd.

In het parcours zijn diversen obstakels verwerkt!

Een monsterlijke actie voor jong en oud!

Configuratie

  • Boarding
  • Muziekje
  • Obstakels/springschansen
  • 4 monstertrucks in de baan tegelijkertijd
  • Backup trucks
  • Begeleiding
  • 4 uur

Wilt u meer weten over Radiografische monstertrucks?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Radiografische monstertrucks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Radiografische monstertrucks.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Radiografische monstertrucks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Radiografische monstertrucks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Workshop voor kinderen

Fietspieten Duo

KonFetTi MiniPretPark

Selfie Pietjes

Super skate pieten

Aanvraagformulier Radiografische monstertrucks

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens