Racen zoals Max Verstappen

Wilt u Racen zoals Max Verstappen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Racen zoals Max Verstappen vindt u hier op deze pagina.

Race met maar liefst duizend paardenkrachten in Virtual Reality over de beste circuits van de wereld! Het is net alsof u echt in een Formule1 auto zit. Huur deze vr game als publiekstrekker op uw beursstand of als high-end entertainment op een evenement of bedrijfsfeest. Onze Race simulators kunnen we zelfs in uw eigen huisstijl branden of van extra aankleding voorzien. Zet de VR-bril op en race als Hamilton, Raikonen of Max Verstappen. Er kan on- en offline een competitie gestart worden. Onze race simulators kunnen worden aangekleed met zwart/wit geblokte racemat, finish vlaggen en een TopGear Leaderboard met magneetstrippen. Onze spelbegeleider houdt voor u op het TopGear Leaderboard de snelste tijden bij.

Project Cars is de meest gebruikte VR race game. Met de game Assetto Corsa kunnen we ook custum made auto’s implementeren, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel met Project Cars en Assetto Corsa kan er een online competitie gestart worden. Hiervoor leggen we dan bij u op locatie een lokaal netwerk aan. U hoeft alleen een stabiele bekabelde internet verbinding te verzorgen. 

Wilt u meer weten over Racen zoals Max Verstappen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Racen zoals Max Verstappen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Racen zoals Max Verstappen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Racen zoals Max Verstappen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Racen zoals Max Verstappen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Racen zoals Max Verstappen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens