Artiesten

Raak

Wilt u Raak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Raak vindt u hier op deze pagina.

Een optreden van Raak bestaat uit een verrassende mix van het meest recente werk uit de top 40 tot terug in de jaren ’50, met de nadruk op Nederlandse en Engelstalige pop en rock & roll. Raak speelt naar de mensen tóe. Zij mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! Meezing, -dans en -klapbaar met ontroerende momenten. Veelzijdigheid is het toverwoord! Raak speelt zowel akoestisch mobiel als versterkt en put uit een groot repertoire. Houdt u van Nederlandse en Engelstalige pop, rock, rock & roll? Dan is Raak het trio voor uw evenement. Naast pop biedt trio Raak ook instrumentaal werk en hebben we een uitgebreid Kerstrepertoire!

Wilt u meer weten over Raak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Raak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens