Artiesten

Quincy

Wilt u Quincy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Quincy vindt u hier op deze pagina.

Quincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste ‘Big Brother’ serie te winnen met het nummer ‘Morgen Weer Een Dag’.

Begin 2008 startte op AT5 de eerste uitzending van Quincy’s real life soap. In een reeks van 10 afleveringen kon de kijker Quincy op de voet volgen.Bij Joop van den Ende Theater Producties was dit opgevallen en ze waren op zoek naar een understudy voor Danny de Munk in de hitmusical Ciske de Rat.Na een tijd auditeren en repeteren was het zover, Quincy was Ciske en speelde ruim 100 keer deze grote rol.

Begin 2011 tekende Quincy een platencontract bij Rodeo Media en maakte meerdere singles en album,daarnaast ook een Live concert in Escape Amsterdam.

Begin 2014 zette hij zijn eigen label op: dbMusic. Onder dit label zijn meerdere singles uitgebracht.Ook in dat jaar trad hij op in de Ziggo Dome bij ‘Holland zingt Hazes’ en bereikte hij de halve finale in het programma ‘Bloed, zweet en tranen’.

In 2015 deed Quincy mee aan het SBS6 programma ‘We Are Family’, een familie programma waar Quincy samen met zijn dochter Bobby zong en de finale heeft behaald. Ee´n van de mooiste ervaringen volgens Quincy!

Hij gaf in dat jaar ook 2 Live concerten in Schouwburg Amstelveen en in Mei 2019 een groot Live concert in het De Lamar Theater in Amsterdam.

Tijdens zijn vele optredens al jaren door het hele land weet Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien, een eigen publiek dat met de dag groeit en Quincy op de voet blijft volgen.

Inmiddels heeft hij een nieuw 2 jarig platencontract getekend bij ‘Toekomst Music’ en komen er mooie dingen aan, veel nieuwe muziek en mooie projecten!

Wilt u meer weten over Quincy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Quincy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Quincy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Quincy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Quincy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Quincy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens