Q-music present the party

Wilt u Q-music present the party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Q-music present the party vindt u hier op deze pagina.

Q-music Presents The Party
Al jarenlang staat Q-music presents The Party garant voor een wervelend feest. Honderden evenementen van elk denkbaar kaliber zijn reeds met onze vernieuwende, vooruitstrevende en onderscheidende show opgeluisterd. En met succes! Want kwaliteit staat bij Q-music presents The Party altijd voorop.

Q-music presents The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit 18 TFT schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, de beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ’s. De Q-music DJ’s zijn o.a. Menno Barreveld, Jeroen van Inkel, Timon Jacobs, Martijn Kolkman en Gijs Staverman. Je boekt Q-music presents The Party inclusief postersontwerp op maat en bij openbare events een week radioreclame op Q-music.

Alle aspecten van Q-music presents The Party zijn van uitzonderlijk hoog niveau. Waarom zou je met minder genoegen nemen… We go beyond!

Belangrijkste USP van Q-Music presents The Party

  1. Publiekstrekker, The Party blijkt een belangrijk factor voor het succes van een event. Met de juiste communicatie gaat de kaartverkoop regelmatig richting ‘uitverkocht’
  2. The Party is inzetbaar voor een zeer breed publiek en vooral populair in de doelgroep 18 tot 45 jaar
  3. De combinatie van de hits van nu afgewisseld met de succes formule van het ‘Foute Uur’ leid telkens weer tot een zeer tevreden publiek en opdrachtgever.
  4. Een zeer mooie show, zo niet de mooiste in Nederland (digitaal decor, led, nieuwe materialen)
  5. Vriendelijke en zeer ervaren all-round DJ’s
  6. Flexibele en representatieve crew
  7. Bekende namen zoals Jeroen van Inkel (Marconi Award Winnaar) en Gijs Staverman (Boulevard)
  8. Aantrekkelijke gage
  9. Mogelijkheid om eigen branding te tonen op de schermen
  10. Uitgebreide marketing ondersteuning: maatwerk poster, radioreclame, 30 naamsvermeldingen bij openbare boekingen van de locatie en er is een perskit beschikbaar.

Wilt u meer weten over Q-music present the party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Q-music present the party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Q-music present the party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Q-music present the party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Q-music present the party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Q-music present the party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens