Q-Music Het foute uur

Wilt u Q-Music Het foute uur boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Q-Music Het foute uur vindt u hier op deze pagina.

Wie houdt er nou niet van een uur lang onbeschaamd meezingen, dansen en feesten op de heerlijkste foute hits op de radio? Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party.

Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne… heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits!

Wilt u meer weten over Q-Music Het foute uur?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Q-Music Het foute uur is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Q-Music Het foute uur.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Q-Music Het foute uur ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Q-Music Het foute uur zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Q-Music Het foute uur

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens