PuurBabs

Wilt u PuurBabs boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van PuurBabs vindt u hier op deze pagina.

De unieke live sound van PuurBabs is zowel geschikt voor grote podia als voor een meer intieme setting. Live muziek voor bedrijfsfeesten. Van events, recepties, dinners tot jazzfestival, van bruiloft tot theater, PuurBabs imponeert elk publiek op indrukwekkende wijze. PuurBabs brengt naast soul en jazz ook nummers uit de jaren ’50 en ’60. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Van laid back easy listening tot swingende songs en met een spannende mix van artiesten als Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Elvis Presley, Amy Winehouse, Joss Stone, Tina Turner en Caro Emerald. En heeft u verzoeknummers? Laat het de band zeker even weten!

Wilt u meer weten over PuurBabs?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over PuurBabs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van PuurBabs.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over PuurBabs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over PuurBabs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier PuurBabs

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens