Puinhoop Kollektiv

Wilt u Puinhoop Kollektiv boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Puinhoop Kollektiv vindt u hier op deze pagina.

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze driemansformatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Tel bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers als “Partjes” en “Systeem” en natuurlijk hun remix voor Kraantje Pappie “Euro’s” bij elkaar op, en je begrijpt dat elke festivalweide verandert in het gezelligste buurtcafé. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest, ongeacht hoe groot of klein.

Sinds hun naam in 2013 ontleend werd van hun eigen feest genaamd “Cafe de Puinhoop”, volgde er een ongekende marathon van ruim 200 shows per jaar. Deze feesttrein gaat langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor, Emporium, Paaspop, Daydream Festival, Defqon.1 en TT Assen. Tevens reizen ze voor shows door alle Europese vakantiebestemmingen in de zomer en winter onder de vlag van GoGo’s “Totally Summer” en Husk “Totally Winter”. Tel hier nog eens een groot aantal clubshows bij op en je hebt de Puinhoop Kollektiv gekte in full effect!

Ergens in deze feestmarathon organiseren de heren ook hun eigen jaarlijks 3-daags “Puinhoop Festival” en doen ze hostings op verschillende festivals.

In 2019 besluiten de heren dat het tijd is voor nieuwe uitdagingen, na 7 jaar van non stop feest presteren ze hun grootste show tot nu… Puinhoop Kollektiv presents

Wilt u meer weten over Puinhoop Kollektiv?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Puinhoop Kollektiv is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Puinhoop Kollektiv.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Puinhoop Kollektiv ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Puinhoop Kollektiv zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Puinhoop Kollektiv

Gegevens van het optreden

Contactgegevens