Artiesten

Proost

Wilt u Proost boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Proost vindt u hier op deze pagina.

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!
We maken vrienden voor het leven!

Inclusief licht en geluid tot 1500 personen + SFX: € 4.695,-

Inclusief licht en geluid tot 500 personen + SFX: € 3.995,-

Wilt u meer weten over Proost?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Proost is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Proost.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Proost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Proost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Proost

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens