Private DJ

Wilt u Private DJ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Private DJ vindt u hier op deze pagina.

Private DJ

Private DJ is een vernieuwend en bovenal verrassend concept voor uw gasten. Een dj draait trendy muziek voor zijn gasten, echter …. Ze moeten wel een koptelefoon op zetten. 

De gasten die geen koptelefoon op hebben horen niks of in overleg een compleet andere stijl muziek dan wat er op de koptelefoon wordt gedraaid. Deze mix creëert een leuk beeld voor de kijkers en een intiem gevoel op de dansvloer. Repertoire en kledingstijl wordt volledig naar wens van de opdrachtgever aangepast.

Configuratie:

  • Trendy DJ
  • Design boot -silver
  • Geluidset
  • 4 bar LED  lichtset
  • 100 wireless headphones

Wilt u meer weten over Private DJ?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Private DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Private DJ.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Private DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Private DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Private DJ

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens