Prijs Je Rijk Kersteditie

Wilt u Prijs Je Rijk Kersteditie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Prijs Je Rijk Kersteditie vindt u hier op deze pagina.

In een 4-tal interactieve show wordt er in een plezierige setting een kleine spelshow gehouden wat voor een hoop amusement zorgt in uw winkelcentrum. Onze enthousiaste presentator loopt door het winkelcentrum en nodigt een vijftal winkelende bezoekers uit om deel te nemen aan een spelronde. 

Gedurende de spelronde wordt er door een professionele zangeres de allerleukste kerst hits gezongen die iedereen kent. De kandidaten zullen hun algemene kennis moeten gebruiken om deze kerst hits te raden. Hierbij is er afwisseling van het liedje raden of afzingen. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat er een geweldige dynamiek en een fantastische sfeer ontstaat. De prijzen waarvoor gespeeld wordt, zijn allemaal afkomstig van winkeliers uit het winkelcentrum. Wij denken dus ook aan local shopping. De prijzen liegen er niet om en zijn gewelig om mee naar huis te nemen. 

Uiteraard wordt er voor gezorgd dat de kandidaten op gepaste afstand op het podium worden geroepen en op 1,5 meter van elkaar worden gezet. Ook worden de verdere regels van het RIVM nageleefd. Door gebruik te maken van een hengel microfoon blijft de presentator op gepaste afstand van de zangeres en de kandidaten.

Wilt u meer weten over Prijs Je Rijk Kersteditie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Prijs Je Rijk Kersteditie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Prijs Je Rijk Kersteditie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Prijs Je Rijk Kersteditie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Prijs Je Rijk Kersteditie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Prijs Je Rijk Kersteditie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens