Winkelcentrum promotions

Postbeamte der liefde

Wilt u Postbeamte der liefde boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Postbeamte der liefde vindt u hier op deze pagina.

Deze postbeambte bezorgt anoniem de meest intrigerende liefdesbrieven, liefdesverklaringen en andere geschreven lofdichten.

Bij itb entertainment hebben we deze ‘cupido’ in een nieuw jasje gestoken! Nou ja nieuw? We hebben een originele postcape uit de jaren 20, een bijpassende pet van de ptt en een mooie pantalon.

U kunt deze postbode inzetten op tal van evenementen. Hij zal uw boodschap overdragen!
Op bedrijfsfeesten zorgt hij voor hilariteit door liefdesverklaringen los te peuteren uit verlegen collega’s.
In winkelcentra zorgt hij voor ophef door rond te rijden op zijn ‘Ouderwetschen Hoge Bi’ en uw folders aan de man te brengen.
Tijdens valentijnsdag bezorgt hij anonieme liefdesverklaringen op discrete wijze.
Op beurzen zorgt hij voor de nodige aandacht en verzameld moeiteloos visitekaartjes.

Vraag ook naar zijn speciale e-mail bezorging!

Dit item is geheel covid-19 proof 

Wilt u meer weten over Postbeamte der liefde?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Postbeamte der liefde is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Postbeamte der liefde.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Postbeamte der liefde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Postbeamte der liefde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Postbeamte der liefde

Gegevens van het optreden

Contactgegevens