Artiesten

Poar Neem’n

Wilt u Poar Neem’n boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Poar Neem’n vindt u hier op deze pagina.

Probleem? Poar Neem’n! Feest, humor & liters bier! Poarty DJ Walter pompt de kneiters en Wim Salabim, die keerl van Poar neem’n, zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de buhne staat garant veur interactie en hits! Ready voor de beruchte miss Poar Neem’n verkiezing?

Niets is te gek, van moderne festivals, tentfeesten, van kroeg tot dancing. Geef deze mannen een podium (en een biertje) voor maximaal FEEST! Poar Neem’n heeft meer dan 200.000 followers op social, van dit enorme bereik wordt nuttig gebruik gemaakt bij een boeking.Boek Poar Neem’n en jouw feest of festival komt op hun Facebook evenementenkalender en zorgt voor een flinke boost.

Met een imperium aan trouwe fans verspreid door hele land is dit dé omzet verhogende feest act met bewezen posterwaarde.

Wilt u meer weten over Poar Neem’n?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Poar Neem’n is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Poar Neem’n.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Poar Neem’n ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Poar Neem’n zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Poar Neem’n

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens