Pj Masks

Wilt u Pj Masks boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pj Masks vindt u hier op deze pagina.

PJ Masks volgt drie 6-jarigen, Connor, Amaya en Greg, die overdag een relatief normaal leven leiden, waarbij ze buren, klasgenoten en vrienden zijn. ‘S Nachts worden ze echter Catboy, Owlette en Gekko en vechten ze in hun magische pyjama’s tegen de misdaad als de PJ Masks, een superheldenteam. Samen gaan ze op avontuur, verslaan criminelen, lossen mysteries op en leren waardevolle lessen.

PJ Masks zijn te zien op Disney XD en nu in te huren voor Meet & Greets. Wil jij Catboy, Owlette en Gekko ook in het echt ontmoeten en met hun op de foto?

Wilt u meer weten over Pj Masks?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pj Masks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pj Masks.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pj Masks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pj Masks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pj Masks

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens