Pim Haaksman

Wilt u Pim Haaksman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pim Haaksman vindt u hier op deze pagina.

Pim Haaksman is geboren op 12 april 1967 in Zeist. 
Vanaf 1982 heeft hij verschillende culinaire opleidingen gevolgd. Pim is kok of chefkok geweest in meerdere restaurants en hotels. Zo had hij bijvoorbeeld de leiding over de keuken in “ De Goetsack” in Zeist, “Lichtenberg/De Candelaer” in Amersfoort en “Gaggenau Nederland” in Nieuwegein.

In 1996 is Pim zijn eigen bedrijf gestart onder de naam “Het Kook College” en begonnen met het geven van kooklessen in “Gaggenau Nederland”. In 2000 werd Pim eigenaar van Het Kook College in Amersfoort en in 2004 kwam daar Het Kook College in Wijchen bij. In 2002 begon Pim met de presentatie en productie van het kookprogramma “OverKoken” op RTV Utrecht waarin hij samen met kok Jan en assistente Jansse in 10 minuten heerlijke gerechten maakte. Dit programma was ook te zien op AT5.

“Overkoken” werd opgevolgd door “OverKoken Thuis” waarin Pim bij de mensen thuis kookt met de ingrediënten die zij op dat moment in huis hebben. Voor Omroep Brabant maakt Pim een zelfde programma als “OverKoken Thuis” onder de naam “Culinaire Beterweter”. In “Club OverKoken” gaat Pim voor RTV Utrecht langs bij de meest uiteenlopende clubs en verenigingen om ze te verrassen met zijn kookkunsten.

Wilt u meer weten over Pim Haaksman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pim Haaksman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pim Haaksman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pim Haaksman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pim Haaksman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pim Haaksman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens