Artiesten

Piet Schmidt

Wilt u Piet Schmidt boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet Schmidt vindt u hier op deze pagina.

Piet Schmidt komt uit een muzikale accordeonfamilie. Op zijn 5e verjaardag kreeg hij een kleine accordeon en kreeg les van zijn vader en op latere leeftijd volgden prive-lessen en dat gedurende 10 jaar.

Later kwam Piet in verschillende orkestjes terecht zoals het “Guarapo Tress”, waar hij op accordeon folklore muziek speelde uit Paraguay. Hij speelde ook nog in een jazz-kwartet.

Op zijn 20e werd Piet gevraagd om op te treden in het buitenland en speelde hij in diverse formaties zowel duo als trio. Piet is op dit moment accordeonist bij het Amsterdams Volkskoor waar hij de begeleiding verzorgt samen met andere muzikanten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Piet Schmidt?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet Schmidt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet Schmidt.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet Schmidt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet Schmidt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Piet Schmidt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens