Piet Piraat

Wilt u Piet Piraat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet Piraat vindt u hier op deze pagina.

Piet is piraat van beroep, maar hij is niet zomaar een piraat! Hij is de achterkleinzoon van ‘Karel Karolus Piraat’, één van de meest befaamde zeerovers uit de geschiedenis. Op zijn schip, de ‘Scheve Schuit’, vaart hij de grote wateren af op zoek naar avontuur….

Piets’ levensdoel is het vinden van de schat die zijn voorvader verborgen heeft. Alleen weet niemand waar. Het enige wat men weet, is dat de schat begraven ligt op een eiland in de Oceaan, naast een grote witte rots. Welk eiland en welke oceaan is onbekend..

‘Schip ahoy piraten!’ Als die krachtige kreet weerklinkt dan weet je dat Piet Piraat zijn Scheve Schuit heeft aangemeerd. Want na een reis vol dolle avonturen op de zeven zeeën komt hij graag aan wal voor een spetterend piratenoptreden. En reken maar dat al die kleine zeepiraten daar ontzettend vrolijk van worden. Hijs de zeilen, want het zal stormen in het publiek!

Schraap alvast je keel en trek je beste piratenpak aan want met Piet in de buurt is het altijd feest!

Wilt u meer weten over Piet Piraat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet Piraat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet Piraat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet Piraat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet Piraat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Piet Piraat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens