Piet met suikerspinkruiwagen

Wilt u Piet met suikerspinkruiwagen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet met suikerspinkruiwagen vindt u hier op deze pagina.

Sinterklaasfeest organiseren? SuikerspinPiet zorgt tijdens het Sinterklaasbezoek voor lekkere suikerspinnen. Maar dit is niet zomaar een suikerspin piet met een saaie kraam. Deze piet gebruikt namelijk een kruiwagen! SuikerspinPiet komt graag met zijn suikerspinkruiwagen naar uw Sinterklaasfeest!

Wilt u meer weten over Piet met suikerspinkruiwagen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet met suikerspinkruiwagen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet met suikerspinkruiwagen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet met suikerspinkruiwagen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet met suikerspinkruiwagen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Piet met suikerspinkruiwagen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens