Piet Leo

Wilt u Piet Leo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet Leo vindt u hier op deze pagina.

Onder toezicht staan van de zelfsturende Piet Leo. Hij is klein van stof. Kent de kneepjes van het Pieten-vak. Maar is niet uit zijn stoel te branden. Lui is hij zeer zeker niet maar in het weekend kan hij moeilijk van de bank komen.

Alles loopt vandaag op rolletjes. De enige echte Piet Leo verzorgt met z’n goochelkistje lekkers voor iedereen. 

U kunt kieze uit de: 

– Pieten op mini-fietsje eenwieler of hogebie 

– Piet op afstandbediening

– Piet op springstelten 

Wilt u meer weten over Piet Leo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet Leo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet Leo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet Leo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet Leo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Piet Leo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens