Piet ging uit fietsen

Wilt u Piet ging uit fietsen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet ging uit fietsen vindt u hier op deze pagina.

Jahaa, en toen…….. klapte natuurlijk zijn band.

En dat terwijl hij op zoek was naar Sinterklaas.

Maar omdat de Sint er nog niet is gaat Piet nog wat truckjes laten zien die hij allemaal geleerd heeft op de Pietenschool.

Als je een lekke band hebt dan moet je ook op 1 wiel door kunnen rijden en nog veel meer leuke acts waar de kinderen bij mogen helpen. Alles met bijpassende muziek, verlichting en bellenblaas machine.

Er worden acts gedaan met de devil sticks, diabolo, borden draaien, borden jongleren, ballen manipulatie, loopbal, hoge eenwielfiets, jongleren met ballen, kegels, en eventueel ook (als het niet te spannend is voor de kinderen), met messen en vuur.

Tot groot vermaak van de kinderen en natuurlijk ook Sinterklaas. 

Wilt u meer weten over Piet ging uit fietsen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet ging uit fietsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet ging uit fietsen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet ging uit fietsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet ging uit fietsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Piet ging uit fietsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens